Termeni si conditii English www.facebook.com/boost.blackghost

INFORMATII UTILE:


    Pentru boost va rugam sa adaugati adresa de facebook: www.facebook.com/boost.blackghost  • Donatii boost:
  • Oferim boost saptamanal (7 zile nonstop) 20 euro - Paypal / Western Union / Transfer Bancar si boost lunar (28 de zile nonstop) 50 de euro - Paypal / Western Union/ Transfer Bancar. Inainte de a face o donatie va rugam sa ne contactati pe adresa de facebook in cazul in care doriti sa beneficiati de boost. Donatiile pentru boost se fac friends and family (gift) la adresa de paypal:[email protected]

  • VIP BOOST: 2+1 gratis (server-ul este boostat de 3 ori in acelasi timp): boost lunar (28 de zile nonstop) - 100 euro, boost saptamanal (7 zile nonstop) - 40 euro.

  • Oferim adaugare doar in masterserver 25 euro - Paypal / Western Union / Transfer Bancar pe luna (31 de zile). Acceptam in masterserver orice server, indiferent de numarul de resurse. Pentru a verifica daca serverul este adaugat in masterserver puteti descarca unul din kiturile de Counter-Strike de pe pagina noastra de download : www.cs-16.ro , lista de servere fiind disponibila apasand tabul INTERNET.


  • Unde se duc banii din plata boost-ului:
  • Plata pentru boost se face sub forma de donatii, toti banii fiind reinvestiti pentru achizitionarea de vps-uri si plata celor existente. Ne dorim ca prin reinvestirea sumelor primite ca donatii sa aducem pentru dumneavoastra un numar cat mai mare de jucatori pe servere.


DOWNLOAD COUNTER-STRIKE 1.6

Click pe imagine pentru a descarca cs 1.6

Descarca Counter-Strike 1.6 zip/torent. Download rapid. Veti beneficia de un masterserver fara redirecte, cu servere din toate modurile si de protectie impotriva scripturilor malitioase (traker UI, binduri, destroy, autoconnect, etc). Se descarca foarte usor, dand click pe imagine sau accesand site-ul www.cs-16.ro.

imagine exemplu